Publicerad den 30 juli 2012 17:33 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Rihannas kärleksbåt stoppad av polis

Rihannas kärleksbåt stoppad av polisRihanna lever loppan på sin yacht. Varje dag dricker hon Corona och njuter av solen. (© Rihanna lever loppan på sin yacht. Varje dag dricker hon Corona och njuter av solen. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Rihanna lever loppan på sin yacht. Varje dag dricker hon Corona och njuter av solen. (© Rihanna lever loppan på sin yacht. Varje dag dricker hon Corona och njuter av solen. (Stella Pictures))
  • Dessutom kommer det en uppsjö av vackra män och besöker Rihannas båt. En av dom är Tinie Tempah. (© Dessutom kommer det en uppsjö av vackra män och besöker Rihannas båt. En av dom är Tinie Tempah. (Stella Pictures))
  • Den franska sjöpolisen fick be Rihanna sänka volymen på sin vilda festbåt. (© Den franska sjöpolisen fick be Rihanna sänka volymen på sin vilda festbåt.(Stella Pictures))
  • Rihanna med en bärs till havs. (© Rihanna med en bärs till havs. (Stella Pictures))
  • En polis ur det franska gendarmeriet fick gripa in och be Rihanna lugna ned sig med festandet. (© En polis ur det franska gendarmeriet fick gripa in och be Rihanna lugna ned sig med festandet. (Stella Pictures))
  • Rihanna pekar finger. (© Rihanna pekar finger.(Stella Pictures))
  • Tinie är en av alla hunkar som besökt sångerskans kärleksbåt. (© Tinie är en av alla hunkar som besökt sångerskans kärleksbåt. (Stella Pictures))
  • Även rapparen Drake ska ha varit ombord på Rihannas kärleksskepp. (© Även rapparen Drake ska ha varit ombord på Rihannas kärleksskepp.(Stella Pictures))
Nästa
Rihanna lever loppan på sin yacht. Varje dag dricker hon Corona och njuter av solen. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 10Nästa
Dela

Rihanna lever loppan till havs – spelar musik på högsta volym och får maxade besök av snygga killar.

Hon släcker törsten med iskall öl, solar, shoppar och dansar med sina vänner ombord på yachten – där musiken som spelades var så hög att den franska kustbevakningen fick gripa in och be sångerskan att sänka volymen. Men det är inte bara Champagne och musik som flödar ombord på Rihannas lyxbåt – även hunkiga män hoppar ombord på partybåten, nu senast har både Chris Brown och Drake besökt stjärnan.

Nu avslöjar The Sun att Rihanna även fått besök av Tinie Tempah, 23.

– Rihanna älskar Tinies musik och är väldigt sugen på att jobba med honom. Hon bjöd över honom till sin yacht och de diskuterade saken över en middag...Men middagen blev kort och festligheterna efteråt betydligt mer intensiva. Det var en natt han sent kommer att glömma, säger en källa nära Tinie till The Sun.

När Nyheter24 intervjuade Tinie Tempah 2010 berättade han att han krävde "10 tjejer i leggings och höga klackar" i sin rider, och att han fick galet mycket groupies.

– Jag gillar alla typ av tjejer. Jag ÄLSKAR svenska tjejer, långa tjejer, korta tjejer, kurviga tjejer. Jag diskriminerar ingen. Jag är enkel och jag är lycklig, sa han då.

0Kommentarer

Devote