Publicerad den 30 juli 2012 17:23 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Ser du vilka bloggare som fått ett nytt ansikte?

Ser du vilka bloggare som fått ett nytt ansikte?Klicka dig in i artikeln för att se de stora bilderna med bloggarna som bytt utseende. (© Klicka dig in i artikeln för att se de stora bilderna med bloggarna som bytt utseende. (Stella Pictures Obs bilden är ett montage))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Klicka dig in i artikeln för att se de stora bilderna med bloggarna som bytt utseende. (© Klicka dig in i artikeln för att se de stora bilderna med bloggarna som bytt utseende. (Stella Pictures Obs bilden är ett montage))
  • Hur hade Andreas Wijk och Cimon Lundberg sett ut som en enad kreation? (© Hur hade Andreas Wijk och Cimon Lundberg sett ut som en enad kreation?(Stella Pictures))
  • Nämligen så här! Passar Andreas frila på Cimon? Nja, de båda storbloggarna går visserligen ihop - men någon höjdare blir det kanske inte. (© Nämligen så här! Passar Andreas frila på Cimon? Nja, de båda storbloggarna går visserligen ihop - men någon höjdare blir det kanske inte.(Stella Pictures Obs bilden är ett montage))
  • Har du undrat hur det skulle se ut om den spanska skönheten Natacha Peyre möter bossen Katrin Zytomierska i en estetiskt explosion? (© Har du undrat hur det skulle se ut om den spanska skönheten Natacha Peyre möter bossen Katrin Zytomierska i en estetiskt explosion?(Stella Pictures))
  • Här har du svaret! (© Här har du svaret!(Stella Pictures Obs bilden är ett montage))
  • Frågan är inte om det i varje fall blir lite bättre om man korsar Natacha med hästtokiga Tyra Sjöstedt. (© Frågan är inte om det i varje fall blir lite bättre om man korsar Natacha med hästtokiga Tyra Sjöstedt. (Stella Pictures))
  • Nu kan du bedöma själv. (© Nu kan du bedöma själv.(Stella Pictures Obs bilden är ett montage))
  • Blondinbella och Carolina Gynning har många likheter i sitt kändisskap, bland annat har de båda skrivit böcker. Men när det kommer till yta då? (© Blondinbella och Carolina Gynning har många likheter i sitt kändisskap, bland annat har de båda skrivit böcker. Men när det kommer till yta då?(Stella Pictures))
Nästa
Klicka dig in i artikeln för att se de stora bilderna med bloggarna som bytt utseende. (Stella Pictures Obs bilden är ett montage)Visa miniatyrer
Föregående1 av 23Nästa
Dela

Blondinbellas huvud på Gynnings kropp. Andreas Wijks frisyr på Cimon Lundberg eller Dessies leende i Kenzas ansikte. Klicka dig in i artikeln för att se hur bloggarna hade sett ut.

Efter otaliga debatter, diskussioner och påhopp i kommentarsfält gällande bloggarnas vikt och utseende har Nyheter24 tagit saken i egna händer. Hur skulle till exempel Blondinbella se ut med en annan kropp eller Carolina Gynning utan fräknar? Med hjälp av Photoshop behöver ingen näthatare längre undra.

Förhoppningsvis kan vi efter det här bildspelet enas om att ingen skulle vara bättre som någon annan.

0Kommentarer

Devote