Publicerad den 29 juli 2012 23:17 | av Sanna Eriksson, http://nyheter24.se
Här är Anders Bagges kärleksharem

Här är Anders Bagges kärleksharemNyfiken på vilka kvinnor Nyheter24 har parat ihop Anders med? Klicka på pilarna. (© Nyfiken på vilka kvinnor Nyheter24 har parat ihop Anders med? Klicka på pilarna.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Nyfiken på vilka kvinnor Nyheter24 har parat ihop Anders med? Klicka på pilarna. (© Nyfiken på vilka kvinnor Nyheter24 har parat ihop Anders med? Klicka på pilarna.(Stella Pictures))
  • Anders har berättat att hans egna gudstro blev starkare när han träffade kristna Sarah. Vi ser därmed Carola som en lämplig stafettpinne i resan mot himmelriket. (© Anders har berättat att hans egna gudstro blev starkare när han träffade kristna Sarah. Vi ser därmed Carola som en lämplig stafettpinne i resan mot himmelriket.())
  • Programledaren Agneta Sjödin, 45, är en sann romantiker och författare som antagligen skulle skriva en hel bok om deras lyckliga äktenskap. Dessutom brukar hon börja varje dag med en powerwalk, vilket passar perfekt med tanke på Anders alla hundar. (© Programledaren Agneta Sjödin, 45, är en sann romantiker och författare som antagligen skulle skriva en hel bok om deras lyckliga äktenskap. Dessutom brukar hon börja varje dag med en powerwalk, vilket passar perfekt med tanke på Anders alla hundar. (Stella Pictures))
  • Om Anders däremot känner för att påbörja en helt ny resa i livet kan Noomi Rapace var rätt person att ta med honom på äventyr. Med rätt solbrillor, Andreas Carlssons tandblekningsråd och Noomi Rapace vid sin sida kan Bagge snart bli het over there. (© Om Anders däremot känner för att påbörja en helt ny resa i livet kan Noomi Rapace var rätt person att ta med honom på äventyr. Med rätt solbrillor, Andreas Carlssons tandblekningsråd och Noomi Rapace vid sin sida kan Bagge snart bli het over there.(Stella Pictures))
  • Eller så kanske en trygg famn kan vara något? En återförening med Laila skulle innebära uteblivna bråk om vilket efternamn de ska välja och den enda som skulle kunna skapa dålig stämning är väl Lailas make Niclas... (© Eller så kanske en trygg famn kan vara något? En återförening med Laila skulle innebära uteblivna bråk om vilket efternamn de ska välja och den enda som skulle kunna skapa dålig stämning är väl Lailas make Niclas... (Stella Pictures))
  • Ett annat sätt att komma nära Laila, utan att behöva rucka på moraliska principer, är att charma Pernilla Wahlgren. På så vis skulle de alla bli en enda lycklig Bagge-Wahlgren-familj. (© Ett annat sätt att komma nära Laila, utan att behöva rucka på moraliska principer, är att charma Pernilla Wahlgren. På så vis skulle de alla bli en enda lycklig Bagge-Wahlgren-familj.(Stella Pictures))
Nästa
Nyfiken på vilka kvinnor Nyheter24 har parat ihop Anders med? Klicka på pilarna.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 6Nästa
Dela

Nyheter24 har utsett fem kandidater till den nyblivna singeln.

Två års äktenskap är nu över. I tisdags skickade Anders Bagge, 44, och Sarah, 33, in en skilsmässoansökan efter en längre tids turbulens i förhållandet.

Nyheter24 har därför tagit tillfället i akt att utse fem nya hustrukandidater till den nyblivna singeln och före detta "Idol"-jurymedlemen.

Klicka på bildspelet ovan för att se vilka svenska singelkvinnor som kan bli nästa fru Bagge.

0Kommentarer

Devote