Publicerad den 28 juli 2012 13:59 | av Charles Thulin Assarmo, http://nyheter24.se
Svenske NHL-stjärnan Elin Nordegrens nya kärlek

Svenske NHL-stjärnan Elin Nordegrens nya kärlekElin Nordegrens singelliv kan vara över. (© Elin Nordegrens singelliv kan vara över.(Getty Images))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Elin Nordegrens singelliv kan vara över. (© Elin Nordegrens singelliv kan vara över.(Getty Images))
  • Den nya kärleken är ingen mindre än NHL-backen Douglas Murray. (© Den nya kärleken är ingen mindre än NHL-backen Douglas Murray.(SCANPIX))
  • Han spelar till vardags i San Jose Sharks. Här är han ursinnig på domaren. (© Han spelar till vardags i San Jose Sharks. Här är han ursinnig på domaren.(Paul Sakuma SCANPIX))
  • Elin skiljde sig från Tiger Woods 2010. (© Elin skiljde sig från Tiger Woods 2010.(SCANPIX))
  • De träffades genom den gemensamme vännen Jesper Parnevik. Parnevik vill inte heller svara på om Elin Nordegren och Douglas Murray dejtar. (© De träffades genom den gemensamme vännen Jesper Parnevik. Parnevik vill inte heller svara på om Elin Nordegren och Douglas Murray dejtar.(SCANPIX))
Nästa
Elin Nordegrens singelliv kan vara över.(Getty Images)Visa miniatyrer
Föregående1 av 5Nästa
Dela

Elin Nordegren har hittat en ny kärlek, en svensk NHL-stjärna.

I början av juli sågs de två äta middag tillsammans. Men så sent som natten mellan onsdag och torsdag hettade det till. Nordegren och Murray sågs på nattklubben Rose i Stockholm där de tillbringade tre timmar tillsammans. De kramades öppet på nattklubben och hockeystjärnan bekräftar att han var på Rose tillsammans med Nordegren.

– Ja, men jag har inga kommentarer på det, säger han.

Douglas Murray är mycket hemlig med sin relation till Elin Nordegren. Han vill inte bekräfta att de dejtar. Men mycket tyder på att han och Elin har funnit varandra.

0Kommentarer

Devote