Publicerad den 26 juli 2012 14:27 | av Sanna Eriksson, http://nyheter24.se
BB-Amandus: "Så insåg jag att jag var bi"

BB-Amandus: "Så insåg jag att jag var bi"15 år gammal blev Amandus kär i en kille. Nu berättar realitystjärnan om hur det var att komma ut som bisexuell och vad han gillar hos män. (© (Foto: Daniel Ohlsson TV4))
Nästa
Föregående
Föregående
  • 15 år gammal blev Amandus kär i en kille. Nu berättar realitystjärnan om hur det var att komma ut som bisexuell och vad han gillar hos män. (© (Foto: Daniel Ohlsson TV4))
  • 15 år gammal blev Amandus kär i en kille. Nu berättar realitystjärnan om hur det var att komma ut som bisexuell och vad han gillar hos män. (© (Foto: Daniel Ohlsson TV4.))
Nästa
(Foto: Daniel Ohlsson TV4)Visa miniatyrer
Föregående1 av 2Nästa
Dela

15 år gammal blev Amandus kär i en kille. Nu berättar realitystjärnan om hur det var att komma ut som bisexuell och vad han gillar hos män.

I "Big Brother" hånades Amandus Allstadius for sin bisexualitet av deltagaren Sipan Cakir, som därefter diskvalificerades på grund av sina påhopp. Men bland sin familj och sina vänner har 23-åringen alltid accepterats. I det senaste numret av QX berättar realitystjärnan om när han upptäckte sin läggning:

– Jag var väldigt kär i en kille som heter Martin när jag var 15. Det var han som fick mig att ifrågasätta min sexualitet. Sen insåg jag att jag var bi eftersom jag fortfarande dras till både tjejer och killar. Däremot har jag aldrig varit ihop med en kille, säger han.

"Finns mer att välja på"

Att därefter komma ut som bisexuell i hemorten Gnesta var aldrig några problem:

- Pappa sa bara ”gilla vad du gillar, du är ju min son” och mamma har till och med en egen sida på Qruiser. Och i min kompiskrets är vi väldigt öppna med allt och det är ingen som ifrågasätter. Det är flera som gillar både tjejer och killar, det är liksom ingen grej. Det är ju snarare en grym situation eftersom de finns mer att välja på, säger han och avslöjar även vilken typ av killar han gillar:

- Jordnära grabbar med humor. Det är den absolut viktigaste egenskapen en partner kan ha. Sen gillar jag killar som är långa. Och maskulina, det är jävligt schysst.

Daglig kontakt med Camilla

I "Big Brother" hade Amandus en nära relation med Camila Jacobsen och han berättar att de fortfarande tycker väldigt bra om varandra:

- Vi har daglig kontakt, men är inte ihop. Och vi var aldrig ihop heller. Men jag tycker väldigt bra om Camilla och hon är helt klart den typ av tjej som jag går igång på.

0Kommentarer

Devote