Publicerad den 24 juli 2012 18:34 | av Sanna Eriksson, http://nyheter24.se
Isabel Adrian: "Det blir ett litet bröllop"

Isabel Adrian: "Det blir ett litet bröllop"Isabel berättar om bröllopet som är planerat till april nästa år. (© Isabel berättar om bröllopet som är planerat till april nästa år.(Robert Eklund Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Isabel berättar om bröllopet som är planerat till april nästa år. (© Isabel berättar om bröllopet som är planerat till april nästa år.(Robert Eklund Stella Pictures))
  • Steve Angello är mest känd som DJ i Swedish House Mafia. (© Steve Angello är mest känd som DJ i Swedish House Mafia.(Rahav Segev Stella Pictures))
  • I höst är Isabel aktuell i (© I höst är Isabel aktuell i (thomas engstrom TV3))
Nästa
Isabel berättar om bröllopet som är planerat till april nästa år.(Robert Eklund Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

För Nyheter24 berättar Isabel Adrian om bröllopsplanerna nästa år.

Snart kan Isabel Adrian, 35, leva upp till titeln Hollywoodfru även utanför tevetablån. För Nyheter24 berättar den utflyttade göteborgaren att hon och Swedish House Mafia-stjärnan Steve Angello har bestämt bröllopsdatum till den första veckan i april nästa år. Alltså exakt ett år efter att paret förlovade sig.

– Han friade på sjukhuset när jag födde Winter-Rose. Vi har en wedding planner som gör det mesta jobbet åt oss. Nu är vi i Europa i två månader, men när vi kommer hem ska vi planera mer.

Blir det ett stort bröllop?

- Nej, det blir mellan 80-100 gäster. Vi var tvungna att sätta en gräns. Antingen börjar man bjuda in alla man känner, då blir det 400 personer, och jag har ingen lust att ha ett sånt bröllop. Jag vill bara ha våra familjer. Vi har barn och har varit tillsammans så länge, vi älskar varandra, bröllopet är bara en symbolisk handling. Jag vill bara ha en fest med de närmsta.

Kommer ni vara i USA?

- Ja.

0Kommentarer

Devote