Publicerad den 25 juli 2012 14:38 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Natachas vädjan till hackaren: "Låt mig vara"

Natachas vädjan till hackaren: "Låt mig vara"Natacha Peyre kämpat mot nya hackerattacker. (© Natacha Peyre kämpat mot nya hackerattacker. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Natacha Peyre kämpat mot nya hackerattacker. (© Natacha Peyre kämpat mot nya hackerattacker. (Stella Pictures))
  • Flera försök ska ha gjorts under måndagen enligt modellen. (© Flera försök ska ha gjorts under måndagen enligt modellen.(Stella Pictures))
  • Mitt i kaoset befinner sig även Dani Karlsson som av Natacha anklagas för att driva den populära och anonyma bloggen KinzaKenza. En anonym person har även hotat Natacha med stämningen om hon inte slutar skriva om Dani. (© Mitt i kaoset befinner sig även Dani Karlsson som av Natacha anklagas för att driva den populära och anonyma bloggen KinzaKenza. En anonym person har även hotat Natacha med stämningen om hon inte slutar skriva om Dani. (All Over Press))
  • Natachas blogg låg nere i flera dagar efter att en hackare lyckats stänga ner den redan förra veckan. (© Natachas blogg låg nere i flera dagar efter att en hackare lyckats stänga ner den redan förra veckan.(Stella Pictures))
Nästa
Natacha Peyre kämpat mot nya hackerattacker. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Nu har modellen fått nog. Ber om att få vara i fred samtidigt som hon biter ifrån och svarar på det nya hotet om stämning.

— I dag har min blogg varit under hot och de har försökt att hacka in sig hela dagen, skrev modellen upprört sent på måndagskvällen.

Samtidigt vädjar Peyre till hackaren att lämna henne ifred.

— Det enda jag vill är att du låter mig vara, skriver hon i bloggen.

Natacha ska även av en anonym avsändare ha utsatts för hot om stämning för ärekränkning om hon inte slutar blogga om rivalen, före detta Miss World deltagaren Dani Karlsson.

— Anställ en advokat om du vill, jag har inte gjort något olagligt. Men att hacka någons blogg är olagligt, kontrar Peyre.

Även om Peyre tror sig veta vem som ligger bakom både attack och hot är det ännu oklart vem som faktiskt försöker sabotera för modellen.

0Kommentarer

Devote