Publicerad den 24 juli 2012 14:00 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Mila bor hos Ashton – Demi förstörd

Mila bor hos Ashton – Demi förstördMila Kunis och Ashton Kutcher myste tillsammans på Soho House i Hollywood. (© Mila Kunis och Ashton Kutcher myste tillsammans på Soho House i Hollywood.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Mila Kunis och Ashton Kutcher myste tillsammans på Soho House i Hollywood. (© Mila Kunis och Ashton Kutcher myste tillsammans på Soho House i Hollywood.(Stella Pictures))
  • I helgen var paret även och såg Batman Dark Knight Ries. (© I helgen var paret även och såg Batman Dark Knight Ries.(Stella Pictures))
  • Mila Kunis och Ashton Kutcher gosar i det gröna. (© Mila Kunis och Ashton Kutcher gosar i det gröna. (Stella Pictures))
  • Mila Kunis lämnar gymmet –för att åka hem till sin nya kärlek Ashton Kutcher. (© Mila Kunis lämnar gymmet –för att åka hem till sin nya kärlek Ashton Kutcher. (Stella Pictures))
  • Vi vet, vi vet, det är inte de skarpaste bilderna i lådan – men det är Ashton Kutcher och Mila Kunis. (© Vi vet, vi vet, det är inte de skarpaste bilderna i lådan – men det är Ashton Kutcher och Mila Kunis.(Stella Pictures))
  • Paret stiger ur Ashtons fräsiga jeep för att gå på bio. (© Paret stiger ur Ashtons fräsiga jeep för att gå på bio.(Stella Pictures))
  • Mila Kunis på väg till gymmet igen. (© Mila Kunis på väg till gymmet igen.(Stella Pictures))
  • Ashton och Mila har försökt ligga lågt med sitt förhållande – av hänsyn till Ashtons exfru Demi Moore. (© Ashton och Mila har försökt ligga lågt med sitt förhållande – av hänsyn till Ashtons exfru Demi Moore. (Stella Pictures))
Nästa
Mila Kunis och Ashton Kutcher myste tillsammans på Soho House i Hollywood.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 9Nästa
Dela

Mila Kunis och Ashton Kutcher tar sin relation längre och längre – nu har Mila flyttat in hos Ashton.

Ashton Kutcher, 34, och Mila Kunis, 28, har ännu inte gått ut offentligt och sagt att de är ett par.

Men bilderna talar sitt tydliga språk.

Enligt källor till The Sun så bor paret tillsammans, och de fotograferades för bara några dagar sedan där de satt tätt omslingrade och hånglade efter en fest för Ashtons senaste film.

– De bor i stort sett tillsammans. Precis som vilket annat par som helst som är nykära så sitter de nästan ihop. De har smugit i flera månader, men det går inte att hålla en sådan sak hemlig längre. Mila har praktiskt taget flyttat in i Ashtons lyxvilla i Hollywood, säger en källa till The Sun.

Samtidigt har Ashtons ex-fru Demi Moore, 49, fortfarande mycket svårt att hantera skilsmässan från Ashton, som bedrog Demi med flera olika kvinnor.

Det var inte länge sedan som Demi hamnade på sjukhus efter att ha rökt en okänd substans, och hennes tre döttrar som hon har tillsammans med Bruce Willis, har tagit avstånd från sin mamma, och överväger även besöksförbud.

– Hon är nästan hysterisk, hon vet inte vad hon ska ta sig till. Hon har inte pratat med någon av döttrarna på flera veckor, de vägrar att ringa tillbaka. Hon försöker arbeta och hålla modet uppe, men det är en riktigt svår tid för henne, berättade nyligen en källa för Radaronline.

0Kommentarer

Devote