Publicerad den 23 juli 2012 15:56 | av Hanna Aler Sjöqvist, http://nyheter24.se
"Jag tycker ändå att Lassgård är sexig"

"Jag tycker ändå att Lassgård är sexig"Hanna Aler Sjöqvist skriver om vad som är sevärt i veckans teveutbud. (© Hanna Aler Sjöqvist skriver om vad som är sevärt i veckans teveutbud. ())
Nästa
Föregående
Föregående
  • Hanna Aler Sjöqvist skriver om vad som är sevärt i veckans teveutbud. (© Hanna Aler Sjöqvist skriver om vad som är sevärt i veckans teveutbud. ())
Nästa
Hanna Aler Sjöqvist skriver om vad som är sevärt i veckans teveutbud. ()Visa miniatyrer
Föregående1 av 1Nästa
Dela

Nyheter24:as Hanna Aler Sjöqvist guidar dig genom tablåerna under den regniga sommaren.

Måndag 23/7: Alla måndagströtta människor out there, ni får kura ner er i soffan och se på "Wallander - Luftslottet" (TV4 kl. 21.30). När ni ändå ser den kan ni passa på att hitta på egna ord som passar in i en Wallander-titel. Exempelvis "Wallander - Tevekrönikan". Det bästa är att allt i singular fungerar. Ge mig några förslag i kommentarsfältet så kanske jag belönar vinnaren med en surprise.

Tisdag 24/7: Här kommer det första (och nästan sista) OS-tipset. London lovade att skapa "Världens grönaste OS". Hur gick det med det? (SVT2 kl. 20.00)

Onsdag 25/7: I den brittiska serien "Våra pinsamma kroppar" får vi möta människor med lite pinsamma kroppsliga åkommor. Om inte annat bra teve för att man själv känner sig väldigt "normal". (Kanal5 kl. 20.00)

Torsdag 26/7: Bra drama! "Efter Bröllopet" från 2006 med Rolf Lassgård och Mads Mikkelsen sänds på SVT2 kl. 21.45. Dessutom två snyggingar i samma film. Ja, jag tycker faktiskt att Lassgård är ganska sexig trots min ungdom.

Fredag 27/7: Nu kommer OS-tips nummer två. Det här får man bara inte missa. Ebba Kleberg Von Sydow inviger OS i London. Det kan bli roligt med tanke på Ebbas förflutna i sportsammanhang som inte existerar. Heja Ebba! (SVT1 kl. 21.00)

Lördag 28/7: Agneta Sjödin tar över efter Gry Forssell i "Sommarkrysset". Det är inte på grund av förra veckans katastrofsändning som man kanske kan tro. I själva verket är det helt enligt planerna, kanske ska Gry få lite semester. Agneta ska presentera bland andra Molly Sandén och Brolle på Grönans scen. (TV4 kl. 20.00)

Söndag 29/7: Kanal 9 sänder den amerikanska komediserien "Shameless". Det är inte premiäravsnittet men jag rekommenderar serien varmt, riktigt bra söndagsunderhållning.

0Kommentarer

Devote