Publicerad den 20 juli 2012 18:55 | av Sanna Eriksson, http://nyheter24.se
"Suri höll på att förvandlas till ett monster"

"Suri höll på att förvandlas till ett monster"Katie ska försöka ge Suri en (© Katie ska försöka ge Suri en ())
Nästa
Föregående
Föregående
  • Katie ska försöka ge Suri en (© Katie ska försöka ge Suri en ())
  • För några dagar sedan fick Tom träffa sin dotter för första gången sedan skilsmässopapprena lämnades in. (© För några dagar sedan fick Tom träffa sin dotter för första gången sedan skilsmässopapprena lämnades in.())
  • I höst börjar Suri på en strikt katolsk privatskola i New York. (© I höst börjar Suri på en strikt katolsk privatskola i New York.())
Nästa
Katie ska försöka ge Suri en ()Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Suri Cruise höll på att förvandlas "till ett monster". Då ansökte Katie Holmes om skilsmässa.

Huvudorsaken till att Katie Holmes begärde skilsmässa från Tom Cruise i slutet av juni ska vara dottern Suris dåliga uppförande.- Katie såg att Suri höll på att förvandlas till ett monster. Hon vill börja uppföra sig som en riktig förälder och lära Suri stark disciplin. Hennes liv kommer att förändras, säger en källa till HollywoodLife. "Inte van att leka med andra barn"De första förändringarna har redan skett. Sedan skilsmässan har den kända mamman och dottern setts besöka djurparker, strosat runt i matvaruaffärer och Katie har skrivit in Suri på en av de äldsta och mest strikta katolska skolorna i USA. - Suri är inte van vid att dela saker eller leka med andra barn, så att gå i skolan blir en stor förändring för henne. Katie vill att hon ska vänja sig vid det. Hon vill att Suri ska vara ett normalt barn, säger källan och ger konkreta exempel:

– Katie lägger Suri klockan åtta varje kväll. Hon försöker få Suri att följa ett vanligt schema. Tom brukade låta henne stanna uppe hela nätterna och titta på scientologiska barnfilmer.

0Kommentarer

Devote