Publicerad den 19 juli 2012 14:15 | av Hanna Aler Sjöqvist, http://nyheter24.se
Dita Von Teese i Project Runway Sverige

Dita Von Teese i Project Runway SverigeSofi Fahrman leder "Project Runway Sverige". (© Sofi Fahrman leder "Project Runway Sverige".(Johnny Wohlin TV3))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Sofi Fahrman leder "Project Runway Sverige". (© Sofi Fahrman leder "Project Runway Sverige".(Johnny Wohlin TV3))
  • Dita Von Teese har bestämd smak gällande kläder. (© Dita Von Teese har bestämd smak gällande kläder. (Stella Pictures))
  • Frågan är om hon och Sofi Fahrman håller med varandra. (© Frågan är om hon och Sofi Fahrman håller med varandra.(Stella Pictures))
Nästa
Sofi Fahrman leder "Project Runway Sverige".(Johnny Wohlin TV3)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Världsstjärnan hjälper Sofi Fahrman att sålla bland svenska designers i höst. Helst vill hon se strippkläder som också har stil och elegans.

Dita Von Teese, 39, känd för sin "burleskstil" och för att ha varit gift med Marilyn Manson, kommer att vara en av de hemliga gästdomarna i "Project Runway Sverige" i höst.

De tävlande ska designa och skapa scenkläder som Dita Von Teese ska kunna ta på sig och slänga av sig på scenen.

— Det är mycket mer komplicerat än vad man kan tro att skapa de här kreationerna åt mig. Jag har en hel del som jag vägrar bära, som gör mig galen. Och jag är van vid att jobba med toppdesigners som Elie Saab och Jenny Packham, säger hon till Nöjesbladet.

— När man strippar åker kläderna av i lager och i en viss ordning. Det påminner lite om förförelsekonsten eller att lägga ett pussel. Det är väldigt viktigt att varje liten del av plaggen har stil och elegans, fortsätter hon.

0Kommentarer

Devote