Publicerad den 17 juli 2012 11:17 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Quetzala: I mardrömsfabriken glöms barnen bort

Quetzala: I mardrömsfabriken glöms barnen bortNyheter24:s Quetzala Blanco om hur barnen i Hollywood faller i skuggan när deras föräldrar spårar ur totalt eller festar ihjäl sig. (© ())
Nästa
Föregående
Föregående1 av 1Nästa
Dela

Nyheter24:s Quetzala Blanco om hur barnen i Hollywood faller i skuggan när deras föräldrar spårar ur totalt eller festar ihjäl sig.

– Om du kunde få besöksförbud mot din mamma bara för att hon ringde dig för mycket så skulle inte domstolarna syssla med annat dagarna i ända, säger juristen till Radaronline.com.

Den senaste tiden har varit minst sagt turbulent för Demi Moore, 49. Det var för bara några månader sedan som stjärnan hamnade i en total kollaps.

Då skrev flera amerikanska medier att Demi länge varit beroende av ADHD-medicinen Adderall. Enligt källor till <strong><a target="_blank" href="http://www.radaronline.com/exclusives/2012/01/demi-moore-adderall-drugs-seizure-hospital" title="">Radaronline</a></strong> var Demis enda intag Adderall och energidrickor.

– Hon svälter sig själv och det är det som har lett till hennes kollaps. Tabletterna och självsvälten har varit ett problem i över ett år. Hon är konstant påtänd på tabletterna och vägrar att äta mat.

Hon kollapsade även efter att ha rökt en en syntetisk cannabis, en blandning av örter, kryddor och syntetiska ämnen som liknar THC - en av ingredienserna i marijuana.

– Det är en avslappningsdrog, sa läkaren <strong>John Sharp</strong>, till US Weekly. Då hävdade flera amerikanska tidningar, bland annat det ansedda magasinet <strong><a target="_blank" href="http://www.people.com/people/article/0,,20565304,00.html" title="">People</a></strong>, om att Demi Moores dotter, <strong>Rumer Willis</strong>, 23, kan ha varit med vid tillfället då Demi Moore överdoserade.

I så fall var det inte första gången som Rumer festade tillsammans med sin mamma. Mor och dotter har ofta setts slå runt på Beachers Madhouse i Hollywood.

Men nu är det kanske slutfestat.

Om Demis döttrar nu skulle få igenom ett eventuellt besöksförbud mot sin mamma så vore det inte första gången det hände i drömfabriken Hollywood.

Eller ska vi kanske bara kalla det för mardrömsfabriken?

År 2009 fick <strong>Courtney Love</strong> och <strong>Kurt Cobains</strong> dotter <strong>Frances Bean Cobain</strong> nog av sin drogberoende mamma, och fick igenom ett besöksförbud.
När Frances Bean var 11 år bevittnade hon sin mamma Courtney ta en överdos. Frances räddade sin mammas liv genom att ringa 112.
Några år senare – när Frances var 16 år, skulle hon bo på hotell med sin mamma i New York.
Mor och dotter checkade in på superlyxiga <strong>The Inn</strong> i New York.
Det enda Courtney lämnade efter sig var total oreda, smutsiga kanyler och använda tamponger (!).

Det här är alltså en liten flicka, Frances Bean Cobain, vars egen pappa, Kurt Cobain, pumpade sig full med heroin och sköt sig med ett maskingevär i huvudet när Frances var två år gammal.

Och på stereon spelades R.E.M:s Automatic for the people.

Det tragiska ödet för Frances Bean får mig osökt att tänka på de isande detaljerna som kom fram vid rättegången mot <strong>Michael Jacksons</strong> läkare Conrad "Doktor Död" Murray.

På morgonen den 25 juni 2009 gav Michael Jacksons läkare <strong>Conrad "Doktor Död" Murray </strong>en dos på 100 ml av Propofol. En oerhört kraftig dos som på sjukhus räcker för att söva ner en patient innan en stor operation.

I samma hus befann sig Michael Jacksons två barn, <strong>Prince</strong>, 14, och<strong> Paris</strong>, 13.

Barnen ska skräckslagna ha hört Murray skrika "Är det någon som kan hjärt och lung-räddning här?".

Enligt vittnesuppgifter från Michael Jacksons närmaste livvakt fck barnen förtvivlade bevittna doktor Murrays och två livvakters otaliga försök att återuppliva deras pappa.

– Paris satt på golvet och grät och hennes bror var chockad och grät, berättade livvakten i rättegången.

Den 17 juni 2012 var det fars dag i USA.

På Twitter lade Paris Jackson upp en bild på sig själv tillsammans med sin pappa. En enkel barndomsbild, där hon får en enkel puss av sin pappa.

– I'm such a daddy's girl, var Paris bildtext.

0Kommentarer

Devote