Publicerad den 16 juli 2012 17:01 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Chloé: "Då kanske jag har köpt ett hus på Capri"

Chloé: "Då kanske jag har köpt ett hus på Capri"Sötnosen Chloé Schuterman fyller 14 år idag - och redan har hon hunnit med mer än många andra som är dubbelt så gamla som fashionistan. (© Sötnosen Chloé Schuterman fyller 14 år idag - och redan har hon hunnit med mer än många andra som är dubbelt så gamla som fashionistan. (Stella Pictures Gett Images Bilden är ett montage))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Sötnosen Chloé Schuterman fyller 14 år idag - och redan har hon hunnit med mer än många andra som är dubbelt så gamla som fashionistan. (© Sötnosen Chloé Schuterman fyller 14 år idag - och redan har hon hunnit med mer än många andra som är dubbelt så gamla som fashionistan. (Stella Pictures Gett Images Bilden är ett montage))
  • Det är inte svårt att se varifrån Chloé har fått sin naturliga skönhet, här med mamma Nathalie. (© Det är inte svårt att se varifrån Chloé har fått sin naturliga skönhet, här med mamma Nathalie. (Pontus Lundahl SCANPIX))
  • Med drömväskan värd omkring 15 000. (© Med drömväskan värd omkring 15 000.(Pontus Lundahl SCANPIX))
  • På Finest Awards var Chloé tveklöst vackrast i denna vita outfit. (© På Finest Awards var Chloé tveklöst vackrast i denna vita outfit.(Stella Pictures))
  • Perfekt till hennes bruna ögon. (© Perfekt till hennes bruna ögon. (Stella Pictures))
  • Med jet-set-bränna och festens absolut vackraste accessoar, vännen Zara Larsson. (© Med jet-set-bränna och festens absolut vackraste accessoar, vännen Zara Larsson. (Stella Pictures))
  • Självklart var Chloé på plats när den fashionabla gallerian Mood öppnade i Stockholm. (© Självklart var Chloé på plats när den fashionabla gallerian Mood öppnade i Stockholm. (Stella Pictures))
  • Chloé väljer en naturlig stil, något som många avundar. (© Chloé väljer en naturlig stil, något som många avundar. (Stella Pictures))
Nästa
Sötnosen Chloé Schuterman fyller 14 år idag - och redan har hon hunnit med mer än många andra som är dubbelt så gamla som fashionistan. (Stella Pictures Gett Images Bilden är ett montage)Visa miniatyrer
Föregående1 av 13Nästa
Dela

Modevärldens yngsta älskling håller på att bli stor - Chloé Schuterman fyller 14 år och det firar Nyheter24 med ett sött bildspel på fashionistan och hennes drömkillar.

Hon är inte bara dotter till modedrottningen Nathalie Schuterman, hon har på kort tid skapat sig ett eget namn i den hårda modevärlden trots sin unga ålder. Idag fyller skönheten Chloé Schuterman 14 år och firar med att lapa sol på en solstol vid familjens hus i Frankrike.

Vad ser du mest fram emot med att fylla 14?

– Jag tycker att 14 är en sådan onödig ålder, 13 är ändå ganska stort för då blir man tonåring och vid 15 får man ta moppekörkort, men vid 14 händer inte så mycket förutom att man blir fjortis hihi. Men jag ser fram emot att fira denna dag med min familj och min hund Ralph som faktiskt också fyller år idag!, berättar hon för Nyheter24.

Vad har du önskat dig?

– Jag har önskat mig lite kläder från Zadig Voltaire och en plånbok från Balenciaga i gult.

Vad tror du att du gör om tio år?

– Hmm svår fråga men jag kanske har köpt ett hus i Capri och firar min födelsedag med familj och min drömkärlek Jaden Smith eller Harry Styles and why not Justin Bieber haha!

Vill du gratta Chloé? Här bloggar hon.

0Kommentarer

Devote