Publicerad den 16 juli 2012 13:53 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Kristens biologiska klocka tjuter – vill bli befruktad av Pattinson

Kristens biologiska klocka tjuter – vill bli befruktad av PattinsonRobert Pattinson och Kristen Stewart kan inte få nog av varandra. (© Robert Pattinson och Kristen Stewart kan inte få nog av varandra.(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Robert Pattinson och Kristen Stewart kan inte få nog av varandra. (© Robert Pattinson och Kristen Stewart kan inte få nog av varandra.(Stella Pictures))
  • Här delar de en passionerad kyss under en filminspelning. (© Här delar de en passionerad kyss under en filminspelning.(Stella Pictures))
  • Ser lite kallt ut... (© Ser lite kallt ut...(Stella Pictures))
  • Kristen Stewart vill verkligen ha en liten bebis med sin kille. (© Kristen Stewart vill verkligen ha en liten bebis med sin kille.(Stella Pictures))
  • Robert Pattinson och Kristen Stewart på röda mattan. (© Robert Pattinson och Kristen Stewart på röda mattan.(Stella Pictures))
  • Paret har varit ihop i tre år. (© Paret har varit ihop i tre år.(Stella Pictures))
Nästa
Robert Pattinson och Kristen Stewart kan inte få nog av varandra.(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 6Nästa
Dela

Kristen Stewart har blivit bebisbesatt – drömmer om att skaffa barn med Robert Pattinson. Och fort ska det gå...

Under inspelningen av "The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2", så fick Kristen Stewart, 22, och Robert Pattinson, 26, känna på hur livet som föräldrar skulle kunna te sig. De klickade verkligen med den 11-årige skådespelaren Mackenzie Foy, som spelar deras hälften människa, hälften vampyr-dotter Renesmee.

Upplevelelsen blev så stark och inspirerad för Kristen och Robert – som är ett par i verkliga livet, att de nu vill ha egna barn.

– De började prata om hur de skulle vilja uppfostra sina egna barn. Kristen gick genast in på hur hon skulle vara som mamma. Det började som ett skämt, men alla fattade att de verkligen menade det, säger en källa till Us Weekly.

Paret, som varit ihop i tre år, gick på en gemensam väns bröllop den 23 juni. Och då var de mer intresserade av parets bebisplaner än av själva bröllopet, avslöjar källan vidare.

– Kristen pratade med en av gästern som var gravid och sa att hon väldigt gärna vill ha en liten bebis tillsammans med Rob. Hon tyckte att det var så coolt. Vid ett tillfälle så kände hon på kvinnans mage för att känna bebisen sparka, säger källan vidare.

Och vad gäller Robert Pattinson är han också övertygad om att Kristen är kvinnan han vill ha barn med.

– Han är vansinnigt kär i Kristen. Hon är den rätta i hans värd. Det är bara en tidsfråga innan de kommer skaffa barn, säger en annan källa.

0Kommentarer

Devote