Publicerad den 13 juli 2012 16:54 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Fotbollsfruarnas stekheta kärlekssemestrar

Fotbollsfruarnas stekheta kärlekssemestrarKlicka dig in i artikeln för att se det stora bildspelet med fotbollsfruarnas härliga semestrar med fotbollsstjärnorna. (© Klicka dig in i artikeln för att se det stora bildspelet med fotbollsfruarnas härliga semestrar med fotbollsstjärnorna. (Stella Pictures Bilden är ett montage))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Klicka dig in i artikeln för att se det stora bildspelet med fotbollsfruarnas härliga semestrar med fotbollsstjärnorna. (© Klicka dig in i artikeln för att se det stora bildspelet med fotbollsfruarnas härliga semestrar med fotbollsstjärnorna. (Stella Pictures Bilden är ett montage))
  • Spanska stjärnan David Villa njuter av en semester med familjen på Ibiza. (© Spanska stjärnan David Villa njuter av en semester med familjen på Ibiza. (Stella Pictures))
  • Även legenden Zinedine Zidane tog med en del av familjen till partyön Ibiza... (© Även legenden Zinedine Zidane tog med en del av familjen till partyön Ibiza...(Stella Pictures))
  • ...som verkar vara ett omåttligt populärt resmål. Även Pepe Reina ville ta med sina närmsta hit. (© ...som verkar vara ett omåttligt populärt resmål. Även Pepe Reina ville ta med sina närmsta hit. (Stella Pictures))
  • Och det ser ju faktiskt väldigt trevligt ut. Utsikten för Pepe är extraordinär här. (© Och det ser ju faktiskt väldigt trevligt ut. Utsikten för Pepe är extraordinär här. (Stella Pictures))
  • Men det var inte bara Pepe och familjen som drog dit. Med på resan var även den portugisiske fotbollsstjärnan Raul Meireles och hans flickvän. (© Men det var inte bara Pepe och familjen som drog dit. Med på resan var även den portugisiske fotbollsstjärnan Raul Meireles och hans flickvän. (Stella Pictures))
  • Ett hav av kändisar bokstavligen talat. (© Ett hav av kändisar bokstavligen talat.(Stella Pictures))
  • Glassigt liv som flickvän till killarna? Minst sagt. (© Glassigt liv som flickvän till killarna? Minst sagt. (Stella Pictures))
Nästa
Klicka dig in i artikeln för att se det stora bildspelet med fotbollsfruarnas härliga semestrar med fotbollsstjärnorna. (Stella Pictures Bilden är ett montage)Visa miniatyrer
Föregående1 av 23Nästa
Dela

EM är slut och äntligen har fotbollsfruarna fått en ensam stund med sina män - spana in hur de njuter av ledigheten här.

Ibiza, Italien, Miami. De största fotbollsstjärnorna söker solen världen över och de åker sällan ensamma. Efter EM, många bortamatcher (sådana på planen alltså) och flera timmars träning varje dag passade stjärnorna på att tillbringa lite kvalitetstid med sina flickvänner och familjer.

Bläddra vidare i bildspelet för att se fotbollsfruarnas heta stunder i solen med sina muskelpaket till pojkvänner.

0Kommentarer

Devote