Publicerad den 10 juli 2012 12:00 | av Sanna Eriksson, http://nyheter24.se
BILDEXTRA: Kissie och Juholt på röda mattan

BILDEXTRA: Kissie och Juholt på röda mattanKlicka på pilarna för att se bilderna från galapremiären av "Cockpit". (© Klicka på pilarna för att se bilderna från galapremiären av "Cockpit".(Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Klicka på pilarna för att se bilderna från galapremiären av "Cockpit". (© Klicka på pilarna för att se bilderna från galapremiären av "Cockpit".(Stella Pictures))
  • Jonas Karlsson spelar huvudrollen i filmen. Det andra lockbetet - Björn Gustafsson - uteblev från premiären. (© Jonas Karlsson spelar huvudrollen i filmen. Det andra lockbetet - Björn Gustafsson - uteblev från premiären.(Stella Pictures))
  • Alexandra "Kissie" Nilsson är en ovanlig gäst på de stora galapremiärerna. (© Alexandra "Kissie" Nilsson är en ovanlig gäst på de stora galapremiärerna. (Stella Pictures))
  • Väl på plats passade hon på att njuta av uppmärksamheten. (© Väl på plats passade hon på att njuta av uppmärksamheten.(Stella Pictures))
  • Och hon bjöd på många miner framför kamerorna. (© Och hon bjöd på många miner framför kamerorna.(Stella Pictures))
  • Därefter letade hon upp vinbordet. (© Därefter letade hon upp vinbordet.(Stella Pictures))
  • Skådespelarparet Marie Robertsson och Mårten Klingberg spanade in sina kollegor. (© Skådespelarparet Marie Robertsson och Mårten Klingberg spanade in sina kollegor.(Stella Pictures))
  • Håkan Juholt och flickvännen Åsa Lindgren gillade färgen på mattan. (© Håkan Juholt och flickvännen Åsa Lindgren gillade färgen på mattan.(Stella Pictures))
Nästa
Klicka på pilarna för att se bilderna från galapremiären av "Cockpit".(Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 15Nästa
Dela

Storbloggerskan festade till på galapremiären av den svenska komedin "Cockpit": - Det vart typ 15 glas vin, skriver hon i sin blogg.

STOCKHOLM. I komedin "Cockpit" spelar Jonas Karlsson transa och den skygga flickfavoriten Björn Gustafsson gör en efterlängtad comeback på vita duken. Kombinatonen visade sig vara ett lyckat lockbete på måndagens galapremiär och kändisar som Håkan Juholt och Alexandra "Kissie" Nilsson samlades för att skratta ikapp i biosalongen.

Storbloggerskan, som vanligtvis är en ovanlig gäst på biopremiärer, kom med sin mediacoach Daniel Nyhlén, och passade på att frossa i gratismat och dryck.

– Vart typ 15 glas vin! Nej men min mediacoach vet hur man festar, och eventet igår var så himla lyckat! Massa vin (rött, vitt, rosé) och en vild buffé med massa god mat. Jag och Daniel vart ju överlyckliga för vi var hungriga då ingen av oss hade ätit middag utan bara tagit massa drinkar. Inte bra på tom mage, skriver Kissie i sin blogg.

Zap Events & PR stod för evenemanget och efter filmen fortsatte festligheterna på Hotellet där gästerna kunde mätta sina magar med en generös sommarbuffé.

Klicka på pilarna i bildspelet ovan för att se fler gäster.

0Kommentarer

Devote