Publicerad den 9 juli 2012 16:11 |
Ingen vaskning för Steffo

Ingen vaskning för SteffoSteffo Törnqvist är på plats i Båstad. För Nyheter24 berättar han att han aldrig står i kö till krogen... (© Steffo Törnqvist är på plats i Båstad. För Nyheter24 berättar han att han aldrig står i kö till krogen...(Johan Augustin Nyheter24))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Steffo Törnqvist är på plats i Båstad. För Nyheter24 berättar han att han aldrig står i kö till krogen... (© Steffo Törnqvist är på plats i Båstad. För Nyheter24 berättar han att han aldrig står i kö till krogen...(Johan Augustin Nyheter24))
  • ..."Jag står aldrig i kö. Antingen går jag förbi kön eller så går jag hem!" (© ..."Jag står aldrig i kö. Antingen går jag förbi kön eller så går jag hem!"(Johan Augustin Nyheter24))
Nästa
Steffo Törnqvist är på plats i Båstad. För Nyheter24 berättar han att han aldrig står i kö till krogen...(Johan Augustin Nyheter24)Visa miniatyrer
Föregående1 av 2Nästa
Dela

Den första av två tennisveckor har satt igång och Nyheter24 är givetvis på plats för att rapportera vad som händer på denna hotspot hela veckan. Många kändisar vallfärdar till Båstad, och en som ofta syns i vimlet är TV4-profilen, tillika livsnjutaren Steffo Törnquist.

BÅSTAD. Redan på väg till Båstad twittradeSteffo Törnquist: "Åker till Båstad i dag. Ser jag nån som vaskar ens en Pommac blir det en knäballe. Notera!"

Nyheter24 fångade upp Båstad-profilen när han precis kommit till tennismeckat för att käka lunch på restaurang Sand.

Berätta, vad gör du i Båstad Steffo?

– Jag ska spela golf med min fru Carro. Jag har 10 i handikapp och ska gå minst 18 hål.

Så ingen tennis för din del?

– Jag kollar gärna på tennis men det är roligare andra veckor!

Varför inte de här veckorna?

– Festandet är inget för mig. Syftet med Båstad är ju att vi kan bo hos kompisar som har kåkar runt omkring här, nu stannar vi ett par dagar och bor i Torekov.

Vad gillar du annars med Båstad då?

– Det är bra käk. Heberleins rökeri har den bästa skinkan, och det finns lokala bönder som odlar potatis och jordgubbar, helt perfekt!

Trycket är stort på lilla Båstad, och långa köer när man ska gå in på ställena, vad säger du om det?

– Jag står aldrig i kö. Antingen går jag förbi kön eller så går jag hem!

0Kommentarer

Devote