Publicerad den 6 juli 2012 11:55 | av Quetzala Blanco, http://nyheter24.se
Hiphopstjärnan gör en Anja - kommer ut

Hiphopstjärnan gör en Anja - kommer utFrank Ocean är aktuell med albumet Channel Orange. (© Frank Ocean är aktuell med albumet Channel Orange.(AP Photo Matt Sayles, File Scanpix))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Frank Ocean är aktuell med albumet Channel Orange. (© Frank Ocean är aktuell med albumet Channel Orange.(AP Photo Matt Sayles, File Scanpix))
  • Frank Ocean har skrivit låtar åt Justin Bieber, John Legend, Beyonce och Brandy. (© Frank Ocean har skrivit låtar åt Justin Bieber, John Legend, Beyonce och Brandy.(Getty Images))
  • Frank Ocean uppträder på Coachellafestivalen tidigare i år. (© Frank Ocean uppträder på Coachellafestivalen tidigare i år.(Getty Images))
Nästa
Frank Ocean är aktuell med albumet Channel Orange.(AP Photo Matt Sayles, File Scanpix)Visa miniatyrer
Föregående1 av 3Nästa
Dela

Frank Ocean kliver ut ur garderoben.

R 'n' b-stjärnan Frank Ocean, 24, har kommit ut som bisexuell. Ocean berättar i ett öppenhjärtligt inlägg på sin blogg om hur han för fyra år sedan träffade kärleken.

– Jag var 19 år gammal. Det var han också. Vi spenderade sommaren tillsammans. Och sommaren efter det. Jag sov så ofta jag kunde med honom, när jag insåg att jag var kär kändes det elakartat. Det var hopplöst. Jag kunde inte fly från det. Jag vet inte vad som händer nu, men det är okej. Jag har inga hemligheter längre. Tack till min första kärlek, jag är så tacksam för dig. Tacksam även fast det inte blev som jag hoppades och även fast det aldrig var nog... Jag känner mig som en fri man, skriver han i sin blogg.

På Twitter möttes Ocean av gratulationer och stöd från tusentals fans, och möttes även av positiva kommentarer från hiphopstjärnan Tyler The Creator som tidigare anklagats för homofobi, skriver Huffington Post.

0Kommentarer

Devote