Publicerad den 5 juli 2012 15:36 | av Emma Malmlöf, http://nyheter24.se
Blondinbella utreds för ADHD

Blondinbella utreds för ADHDIsabella Löwengrip menar att hon aldrig kunnar varva ner och söker nu ett svar på det hon finner jobbigt. (© Isabella Löwengrip menar att hon aldrig kunnar varva ner och söker nu ett svar på det hon finner jobbigt. (Stella Pictures))
Nästa
Föregående
Föregående
  • Isabella Löwengrip menar att hon aldrig kunnar varva ner och söker nu ett svar på det hon finner jobbigt. (© Isabella Löwengrip menar att hon aldrig kunnar varva ner och söker nu ett svar på det hon finner jobbigt. (Stella Pictures))
  • Bland annat beskriver hon att hon har svårt att sitta stil när hon och nya pojkvännen Odd ska titta på en film. (© Bland annat beskriver hon att hon har svårt att sitta stil när hon och nya pojkvännen Odd ska titta på en film.(Robert Eklund STELLA PICTURES))
  • "Det gick ut över skolan när jag var yngre och idag är det svårt att sitta med på långa möten eller kolla på en film med min kille", skriver hon. (© "Det gick ut över skolan när jag var yngre och idag är det svårt att sitta med på långa möten eller kolla på en film med min kille", skriver hon.(Eerobild All Over Press))
  • Ingenting är ännu klart men enligt bloggaren själv lutar det eventuellt åt ADHD. (© Ingenting är ännu klart men enligt bloggaren själv lutar det eventuellt åt ADHD. (Stella Pictures))
Nästa
Isabella Löwengrip menar att hon aldrig kunnar varva ner och söker nu ett svar på det hon finner jobbigt. (Stella Pictures)Visa miniatyrer
Föregående1 av 4Nästa
Dela

Bloggaren hoppas få en diagnos för sin rastlöshet.

Storbloggaren Isabella Löwengrip, 21, väljer att öppna upp sig om misstankarna att hon skulle ha ADHD.

– Jag går på en utredning nu för ADHD. Jag gick under en lång tid till olika läkare för att ta reda på vad det är som ”kliar i kroppen”, skriver Löwengrip i sin blogg.

Nu hoppas hon på att få en förklaring till varför hon aldrig "kommer ner i varv".

– Om det skulle vara så vore det skönt att få hjälp att ”stänga av min energi” ibland, skriver hon och lovar läsarna att uppdatera om hur utredningen går.

Andra kändisar med ADHD

Artisten Petter och Linda Thelenius (fd. Rosing) har sedan tidigare fått diagnosen ADHD.

– Jag har alltid varit väldigt orädd och impulsivt hoppat på olika projekt. Detta gäller även flertalet förhållanden jag haft, som jag alldeles för sent förstått varit destruktiva och dåliga för mig, har Thelenius tidigare berättat i samband med att hon fick sin diagnos.

Även rapparen Petter berättade i en intervju med tidingen Café om sina problem. Inte minst om rutinerna i livet uteblir.

– Då mår jag jävligt dåligt. Jag måste organisera min dag på det sättet. Fem minuter till det, tio minuter till det. Jag har hela mina dagar planerade så.

Nyheter24 har sökt Löwengrip för en kommentar.

0Kommentarer

Devote